Activități somelerie

               Traim intr-o lume in care vinul, derivatele acestuia, preparatele culinare, trabuc-urile si celelalte produse aferente  au menirea de a  oferi clipe unice, momente memorabile si amicitii pe termen lung. De aceea incursiunea in cadrul unui ‘’pahar de vorba’’ este  pasul catre drumul de cunoastere a celor de langa noi si pe noi insine.
                                                                                                                                                            
              Accept Horeca organizeaza evenimente / prezentari aferente produselor din industria de restauratie astfel incat cultura vinului sa fie pusa in adevarata sa valoare.
               Somelierul este acel liant dintre  producatorul de vin, restaurant si  consumatorul final / restaurant  care prin abilitatile si know-how-ul sau pune in valoare preparatele culinare in asociere cu vinurile atent selectionate printr-o selectie bine stabilita. In cadrul ‘’Accept Horeca’’ selectia de somelieri este de inalta clasa, avand in componeta membri ce activeaza in locatii premium-ultra premium atat din Romania (J.W. Marriott, Hotel Epoque, Restaurant Wellness Cuisine, Bistro Jaristea, Haute Pepper, Colegiul Economic Viilor sau producatori de vin: Cramele Halewood, Vinarte, LacertA, Cramele Recas, Tenuta Colibasi etc.) cat si din strainatate (Burj Al Arab, Princess Cruise Line, Regent by Oceania Cruise Line).

              “Accept Horeca” isi propune sa efectueze din fiecare eveniment organizat un festin de anvergura si momente memorabile.

               Calitatea serviciilor ‘’Accept Horeca’’ este determinata de devotamentul, abilitatea si cunostintele echipei, indiferent de cerinte.

                                                                                                                                                                                                             Echipa Accept Horeca.