Consultanță

         Transformarea cunostintelor acumulate si a experientei profesionale in Idei pe care sa le impartasim colaboratorilor respectand si promovand notiunea de „dezvoltare durabila”;
         Obiectivele si rezultatele oricarei afaceri se exprima in BANI ! Dar nu toti antreprenorii, managerii si specialistii din diverse departamente ale firmei au cunostintele, abilitatile si experienta necesara.
         Operatiunile Food & Beverage sunt in centrul investitiilor din industria ospitalitatii, si atunci cand sunt realizate de catre profesionisti, aduc un profit consistent si stabil.
         A inventa concepte pline de bun gust si meniuri adecvate fiecarui proiect de F&B sunt ingredintele esentiale in mentinerea apetitului clientilor dvs. Pur si simplu nu exista nimic care sa inlocuiasca o experienta culinara tentanta in pastrarea unui flux continuu de clienti.
         Consilierea incepe cu discutiile de principiu despre afacere si poate continua pe toata perioada activitatii in acest domeniu. Activitatea pe care o desfasuram este indepedenta si nu colaboram cu nici o firma prezenta pe piata.
Noi oferim doar informatiile care va pot ajuta sa luati decizia cea mai buna.